Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Στο αίμα και μόνο κατοικεί η δύναμη ή η αδυναμία του ανθρώπου!!!

Γράφει... Η Αθηνά από τον Αργοσαρωνικό


Οι λαοί που δεν αναγνωρίζουν ή δεν εκτιμούν την σημασία των φυλετικών τους βάσεων μοιάζουν με ανθρώπους που θα ήθελαν να δώσουν στα σκυλιά ράτσας κανίς τις ιδιότητες των λαγωνικών χωρίς να καταλαβαίνουν πως η ταχύτητα του λαγωνικού και η υπακοή του κανίς δεν είναι ιδιότητες που απέκτησαν από την εκγύμναση, αλλά είναι έμφυτες στην ίδια την φυλή.



Οι λαοί που παραιτούνται από την διατήρηση της αγνότητας της φυλής τους, παραιτούνται σύγχρονα και από την ενότητα της ψυχής τους... Η αποσύνθεση της ύπαρξής τους είναι η φυσική και αναπόφευκτη συνέπεια της αλλοίωσης του αίματος τους. Έτσι το πρόβλημα του αίματος και της φυλής είναι το κλειδί της Ιστορίας του κόσμου, καθώς και το κλειδί του ανθρώπινου πολιτισμού. Εναντίον της υλιστικής ερμηνείας της ιστορίας με τον ανταγωνισμό των τάξεων <<εβραϊκής>>εφεύρεσις.



Μια αυτοκρατορία  που αποτελείται από πολλούς λαούς, που δεν τούς συνδέει η κοινότητα  του αίματος αλλά η γροθιά, κάθε διοικητική αδυναμία θάχει σαν αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο κράτος όχι την χειμέρια νάρκη που πέφτουν μερικά ζώα, αλλά το αντίθετο να δώσει την ευκαιρία να ξυπνήσουν όλα τα επι μέρους ένστικτα που προϋπάρχουν σε κάθε ράτσα, που όμως δεν μπορούσαν να εκδηλωθούν τότε που μια ισχυρή θέληση τα κατάπνιγε.

Η ιδεαλιστική <<άρια>> αλήθεια η ικανότητα που έχει το άτομο στο να θυσιάζεται για την κοινότητα και τα ομοειδή του πλάσματα - Το όραμα της φυλής. O πιο αρχαίος νόμος της φύσης από κάθε ερμηνεία της ιστορίας, που αποφασίζει την ανισότητα των φυλών, που θέλει τα ανώτερα είδη να υποκαθιστούν τα κατώτερα είδη και που επιφύλαξε στην άρια φυλή τον ρόλο να εκπολιτίσει τον κόσμο και να τον κυριαρχήσει.

Η παράβαση αυτού του πρωταρχικού και ιερού νόμου, είναι- το πραγματικό προπατορικό αμάρτημα της ανθρωπότητας.

Τα αποσπάσματα είναι από το Βιβλίο ''Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ -Α. ΧΙΤΛΕΡ''




Eθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου