Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Αυτή η δημιουργική δύναμη, που οικοδομεί πολιτισμούς, είναι το αίμα !




Γράφει η Ευθαλία Αλεξάκη: Το νόημα της ιστορίας... Ο Άριος, ο Βόρειος άνθρωπος, εξέπεμψε την ακτινοβολία του  σε όλο τον κόσμο, για να δημιουργήσει κάθε πολιτισμό. Όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί της ιστορίας είναι δικά του έργα.

Αν διαχωρίζαμε την ανθρωπότητα και την ιστορία της σε τρείς ανθρώπινους τύπους: Σε αυτόν που την δημιούργησε , σε αυτόν που διαφύλαξε την παρακαταθήκη και σε αυτόν που την κατέστρεψε, δεν θα μπορούσαμε να κατατάξουμε τον Άρειο παρά μόνον στον πρώτο ανθρώπινο τύπο.
Εγκαθίδρυσε τα θεμέλια και το μεγάλο έργο ολόκληρης της ανθρώπινης δημιουργίας και μονάχα απ΄ την θέα του και την ύπαρξή του εξαρτήθηκε ο χαρακτήρας των υπόλοιπων λαών.
Έστησε τις βάσεις και τα σχέδια των οικοδομημάτων της ανθρώπινης προόδου και άφησε μόνο την εκτέλεση τους στο πνεύμα των άλλων φυλών.

Ο Άρειος είναι ο προμηθέας της ανθρωπότητας το θείο άστρο του πνεύματος φώτιζε πάντοτε το ξεκάθαρο μέτωπό του πάντα αυτός άναβε και διατηρούσε τη φωτιά που κάτω απ΄τη μορφή της γνώσης , φώτιζε τη νύχτα και αποκάλυπτε τα μυστήρια, που επίμονα ήθελαν να κρατήσουν την σιωπή τους, δείχνοντας έτσι στον άνθρωπο τον δρόμο που έπρεπε να χαράξει για να καταστεί κυρίαρχος πάνω στα άλλα ζωντανά πλάσματα τούτης της γης.

Αν εξαφάνιζαν άπ΄το πρόσωπο της γης τον Άρειο, ένα βαθύ σκοτάδι θα εξαπλώνονταν πάνω της, για μερικούς αιώνες ο πολιτισμός που αυτός δημιούργησε θα αντανακλούσε ακόμη, αλλά τελικά ο κόσμος θα μεταβαλλόταν σε μια απέραντη έρημο. 
Η ιδέα της φυλής είναι στο επίκεντρο αυτής της διδασκαλίας:

Η βεβαιότητα ενός μεγάλου εθνικού πεπρωμένου που αγκαλιάζει το παρελθόν και το μέλλον βασίζεται στην πεποίθηση μιας διαχρονικότητας της γενετικής κληρονομιάς, που συνδέει απευθείας το παρελθόν με το παρόν μέσω της κληρονομιάς του αίματος. 

''Η καταγωγή είναι πάντα πριν από την πτώση, πριν από το σώμα, πριν από τον κόσμο και τον χρόνο ανήκει στούς θεούς και, για να την αφηγηθεί κανείς, ψέλνει πάντα μια θεογονία''.


Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου