Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ !!!


Γράφει η Αθηνά Ιωάννου... από τον Αργοσαρωνικό



''Απόσπασμα από ομιλία του joseph Goebbels, που εκφώνησε στις 18 Φεβρουαρίου 1943 στο Sportpalast του Βερολίνου''

''ήγγικεν η ώρα,  ήχησαν τα τύμπανα της τελικής γιγαντομαχίας''

Η κατάρρευση του Αρχαίου κόσμου έφερε στον πλανήτη μας ένα χιλιόχρονο χάος. Η κατάρρευση της σημερινής Ευρώπης θα έφερνε ενδεχομένως δυο ή τρεις χιλιετίες χάους.

Σήμερα, στις παρούσες συνθήκες, ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει κηρυχθεί μία αποφασιστική μάχη, στην οποία διακυβεύεται το πεπρωμένο μας, η ύπαρξη και η φύση μας, μια μάχη ανήκουστων διαστάσεων. 

Σήμερα είμαστε μάρτυρες της τρομερότερης από αυτές τις επιθέσεις: της επιστράτευσης της Ασίας από τον μπολσεβικισμό.

Η Βόρεια ιδέα, ως αναγέννηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων, και ο διεθνής κομμουνισμός έρχονται πλέον αντιμέτωποι σε μια τρομερή και ανηλεή μάχη.

Τούτη η έκκληση για στράτευση όλων των δυνάμεων εν όψει της καταστροφής των εχθρών της φυλής κορυφώνεται με την κήρυξη του ολοκληρωτικού πολέμου από τον joseph Goebbels, την ομιλία που εκφώνησε στις 18 Φεβρουαρίου 1943 στο Sportpalast του Βερολίνου. 

Ο Goebbels κηρύσσει την γενική επιστράτευση του Γερμανικού λαού προκειμένου να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, ο οποίος θα κρίνει την ζωή ή τον θάνατό του.
Τούτος ο αγώνας δεν θα έχει νικητή και ηττημένο, όπως οι άλλοι πολέμοι, αλλά θα αφήσει πίσω του μόνο <<εξοντωμένους και επιζήσαντες>>.

Ο Goebbels επαναλαμβάνει ότι το <<Στάλινγκραντ είναι το μεγάλο σήμα συναγερμού του πεπρωμένου>>, ότι <<ήγγικεν η ώρα>>, ότι <<ήχησαν τα τύμπανα>> της τελικής γιγαντομαχίας.


Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου