Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η έλευση της δημοκρατίας...Ο θρίαμβος της μάζας των βάρβαρων


Ως προς τούτο, ο Rosenberg ακολουθεί πιστά τον Φύρερ του:

Ο Rosenberg ακούγεται απειλητικός και διατυπώνει μια σαφή προειδοποίηση:
Μια ήττα στην μάχη ενάντια στις κατώτερες φυλές θα προκαλούσε την φυλετική μείξη και την εισροή ακάθαρτου αίματος, μια θανάσιμη επιμειξία η οποία θα επιφέρει την εκδίκηση του αίματος, που προσωποποιείται και λατρεύεται σαν θεός:

ΕΠΙΚΑΙΡΑ: 6 Μαρτίου 2016 http://www.terranovaincognita.gr


69 εκτελέσεις μέσα σε δυο μήνες στην Σαουδική Αραβία

Παρά τη διεθνή κατακραυγή, η Σαουδική Αραβία επιμένει να εφαρμόζει τη θανατική ποινή. Η αραβική χώρα εκτέλεσε χθες (1/3) άλλους πέντε ανθρώπους, οι οποίοι καταδικάστηκαν για διάφορα εγκλήματα. Συνολικά για το 2016, ο αριθμός των εκτελέσεων στη χώρα έχει ανέλθει στις 69.

Το 2015, ο νεότερος φυλακισμένος στη Σαουδική Αραβία, που βρίσκοταν αντιμέτωπος με την θανατική ποινή, ήταν ο 19χρονος Abdullah al Zaher, που συνελήφθη τον Μάρτιο του 2012, όταν γινόταν μόλις 16 ετών, για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις διαμαρτυριών σε ανατολική επαρχία της χώρας.

Η δικαστική απόφαση σόκαρε καθώς ο δικαστής ζήτησε την θανάτωση του 19χρονου με αποκεφαλισμό και την σταύρωσή του, αμέσως μετά τον θάνατό του.


Ομολογία Μουζάλα: Δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα



«Το βάρος θα το μοιραστεί όλη η κοινωνία», είπε «Χτίζονται 10.000 θέσεις διαμονής την εβδομάδα, μετά θα δούμε πως θα διανεμηθούν» «Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα», παραδέχτηκε προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ο δρόμος στην Ειδομένη  «Θέλουμε οι πρόσφυγες να κατέβουν προς τα κάτω» 

'Εχουμε και συνέχεια...

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»
200 Αφγανοί πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας



Με συνθήματα «Εχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση», «Ολοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες», 200 Αφγανοί μετανάστες πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι μετανάστες ξεκίνησαν την πορεία τους από την πλατεία Βικτωρίας και τελικός τους προορισμός είναι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί της Βασιλίσσης Σοφίας. 

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν να αποκτήσουν άσυλο, να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες και να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς κάποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


Πορεία και στον Πειραιά 

Νωρίτερα, πορεία είχαν πραγματοποιήσει οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά, με αίτημά τους να ανοίξουν τα σύνορα. 





Εθνικός Σύνδεσμος Σαρωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου